Van 24 juli t/m 7 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie. Autohopper verhuur blijft open op afspraak en is dan bereikbaar via e-mail.

Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Over Autoservice Jurjen Jonker

Autoservice Jurjen Jonker uit Heerenveen is hét vertrouwde adres voor alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden van uw auto. Het bedrijf beschikt over een moderne werkplaats waar gekwalificeerde monteurs met verstand van zaken alle type automerken kunnen onderhouden en waar nodig repareren.

Bij Autoservice Jurjen Jonker bent u aan het juiste adres voor betaalbare en snelle service en is het een vanzelfsprekendheid dat men veilig en vertrouwd de weg op gaat. Autoservice Jurjen Jonker is een erkend RDW bedrijf, BOVAG gecertificeerd en aangesloten bij Bosch Car Service de overkoepelende organisatie van kwalitatieve autoservicebedrijven.

Service van kwaliteit

Wij zorgen dat uw auto bij ons in goede en vertrouwde handen is, voor alle daaraan te verrichten werkzaamheden. U kunt bij ons gebruik maken van onze gratis ‘haal-en-brengservice’. Informeer gerust naar de mogelijkheden hiervoor. Bovendien kunt u bij ons tegen een redelijke vergoeding tijdelijk vervangend vervoer reserveren, ook daarover informeren wij u graag verder.

Wij willen u ook nog graag attenderen op de mogelijkheid voor de opslag van uw zomer- en winterbanden. Wij hebben hiervoor voldoende capaciteit en verzorgen natuurlijk ook graag het omwisselen van de wielen en/of banden.

We zien u graag in Heerenveen en garanderen u dat uw auto bij ons in goede en vertrouwde handen is. Kom bij ons langs of neem contact op via 0513 - 744 120 of stuur een bericht.