Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Heerenveen!

Bij Autohopper Jurjen Jonker autoverhuur in Heerenveen huurt u makkelijk en snel een personenauto of bestelbus. Komt u uit Heerenveen, Joure, Wolvega, Steenwijk of Oudehaske? Dan is Autohopper Jurjen Jonker ideaal!

In onderstaand overzicht kunt u makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heeft u liever telefonisch contact? Bel 0513 - 744 120 of stuur een bericht via de website.

De no-nonsense autoverhuurder

Heeft u een kleine auto (al voor € 25,- per dag) nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Jurjen Jonker die u zoekt.

Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense! 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Heerenveen?

Heeft u goederen te vervoeren of gaat u verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend  met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Voor al onze bussen heeft u voldoende aan een normaal B-rijbewijs.

Foto van 2 vrouwen die dozen uit een autohopper verhuizwagen tillen.

Huren zonder addertjes onder het gras

Wilt u een auto of bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan bent u bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Zakelijk huren of shortleasen?

Heeft u zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Bel 0513 - 744 120 of stuur een bericht.

zakelijk huren en shortleasen bij autohopper

Gratis werkplaatsofferte?

Ontvang een gratis offerte. Klik op de onderstaande knop om verder te gaan.