Van 24 juli t/m 7 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie. Autohopper verhuur blijft open op afspraak en is dan bereikbaar via e-mail.

Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Heerenveen!

Bij Autohopper Jurjen Jonker autoverhuur in Heerenveen huurt u makkelijk en snel een personenauto of bestelbus. Komt u uit Heerenveen, Joure, Wolvega, Steenwijk of Oudehaske? Dan is Autohopper Jurjen Jonker ideaal!

In onderstaand overzicht kunt u makkelijk (24/7) een auto huren of prijsberekening maken. Heeft u liever telefonisch contact? Bel 0513 - 744 120 of stuur een bericht via de website.

De no-nonsense autoverhuurder

Heeft u een kleine auto (al voor € 39,- per dag) nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Jurjen Jonker die u zoekt.

Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense! 

Bestelbus of verhuisbus huren in Heerenveen?

Heeft u goederen te vervoeren of gaat u verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend  met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Voor al onze bussen heeft u voldoende aan een normaal B-rijbewijs.

Foto van 2 vrouwen die dozen uit een autohopper verhuizwagen tillen.

Auto huren zonder addertjes onder het gras

Wilt u een auto of bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan bent u bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land, waaronder in Heerenveen. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Zakelijk huren of shortleasen?

Heeft u zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Bel 0513 - 744 120 of stuur een bericht.

zakelijk huren en shortleasen bij autohopper

Wat als er schade ontstaat aan de huurauto?

Autoschade met uw gehuurde auto van Autohopper opgelopen? Al is het nog zo’n kleine schade, het is vaak flink schrikken. Gelukkig bent u via Autohopper standaard verzekerd tegen zowel schade aan het gehuurde voertuig als de schade aan de eventuele tegenpartij. Wel hanteren wij een eigen risico bij schades.

Als u een auto of bus huurt bij Autohopper kunt u optioneel een verlaging eigen risico afsluiten en een inzittendenverzekering.

Verlaging eigen risico

Standaard hanteren wij een eigen risico van € 750,- bij schade. Met uitzondering van schade boven de 1,90 meter (bovenhoofdse schade). Daar geldt een eigen risico van € 1.500,-

Wilt u een auto huren met een lager eigen risico? Dat kan! Vink de optie aan bij uw aanvraag. De bovenhoofdse schade is helaas niet te verlagen.

Voor het verlagen van het eigen risico moet u minimaal 21 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

Inzittendenverzekering

Het is optioneel mogelijk om een inzittendenverzekering af te sluiten bij Autohopper. Hiermee verzekert u letselschade en schade aan bagage of kleding in het geval van een ongeluk. Zowel voor passagiers als de bestuurder. Niet verplicht, wel verstandig.

Veelgestelde vragen over auto huren

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 0513 - 744 120.

Kan ik extra goedkoop een auto bij jullie huren?

Ja! We hebben auto’s in ons aanbod met reclamestickers. Omdat u daarmee reclame voor ons maakt, belonen wij u met een extra scherpe prijs.

Kan ik een auto met automaat huren?

Dat kan! We hebben een auto met automaat beschikbaar.

Ik wil een auto huren met trekhaak, is dat ook mogelijk?

Vink bij de reserveringsaanvraag de optie ‘trekhaak’ aan. Dan doen wij ons best om een auto met trekhaak te regelen.

Is de autoverzekering inbegrepen in de huurprijs?

Ja! Een autoverzekering is inbegrepen bij de huurprijs. Optioneel kan er een inzittendeverzekering afgesloten worden en/of het eigen risico verlaagd worden.

Ik ben nog geen 21, kan ik bij jullie een auto huren?

Bij Autohopper geldt geen minimale leeftijdsgrens. Een auto huren is voor jou geen probleem!

Hoeveel vrije kilometers ontvang ik per dag?

Huurt u bij ons een auto of bus, dan ontvangt u 100 vrije kilometers per dag. Daarna betaalt u €0,18 per kilometer.