Van 24 juli t/m 7 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie. Autohopper verhuur blijft open op afspraak en is dan bereikbaar via e-mail.

Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Busje, bakwagen of verhuiswagen huren in Heerenveen

Verhuizen of (zakelijk) iets te vervoeren? Dan huurt u bij Autohopper Jurjen Jonker autoverhuur in Heerenveen voor een scherpe prijs een bestel- of verhuisbus.

Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag u gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor uw klus altijd de juiste bus

In onderstaand overzicht kunt u eenvoudig (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Liever telefonisch contact? Bel 0513 - 744 120.

Grote verhuiswagen huren

Het inhuren van professionele verhuizers brengt forse kosten met zich mee. Het huren van een verhuiswagen is véél goedkoper en u heeft de regie volledig in eigen handen.

Het bereiden van onze moderne bakwagens is eenvoudig. Daarnaast heeft u geen speciaal rijbewijs nodig. Een B-rijbewijs is voor onze verhuiswagens voldoende.

Onze grootste verhuiswagens zijn voorzien van een elektrische laadlift en bieden laadruimte tot wel 20m3.

Zorgt u voor wat helpende handen? Dan leveren wij een ruime verhuiswagen. Vragen? Neem direct contact op via 0513 - 744 120.

Bus huren zonder addertjes onder het gras

Bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan bent u bij Autohopper Heerenveen aan het juiste adres.

Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wilt u meer informatie over onze bestelbussen en bakwagens of heeft u maatwerk nodig? Bel dan gerust met onze verhuurafdeling via: 0513 - 744 120 of stuur een bericht.

Waar vindt u ons? Komt u uit Heerenveen, Joure, Wolvega, Steenwijk of Oudehaske? Dan vindt u ons aan de Wolfraamweg 5 in Heerenveen.