Van 24 juli t/m 7 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie. Autohopper verhuur blijft open op afspraak en is dan bereikbaar via e-mail.

Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Autogarage Heerenveen

Autogarage Jurjen Jonker in Heerenveen is hét adres voor betrouwbaar, degelijk en betaalbaar auto-onderhoud. Als universele autogarage zijn we aangesloten bij Bosch Car Service. Daarnaast zijn we een erkend BOVAG-garage. Tenslotte zijn we aangesloten bij de RDW.

Moderne garage, lokale service

In onze moderne werkplaats beschikken we over alle kennis, kunde en apparatuur om uw auto in topconditie te houden. We vinden het vanzelfsprekend dat u altijd veilig en vertrouwd de weg op gaat, begrijpt wat er aan uw auto is uitgevoerd én dat u daar geen onnodig hoge kosten voor betaalt.

Tijdens onderhoud of reparatie maakt u voordelig gebruik van onze haal- en brengservice of een nette leenauto.

Gratis offerte ontvangen?

Bel 0513 - 744 120 of vraag een offerte aan via de website

Ook uw garage bij lease

In veel gevallen is het geen probleem als u over een leaseauto beschikt. Als Bosch Car Service garage werken wij met de meeste leasemaatschappijen samen. Wij regelen graag alles met uw leasemaatschappij. Het Bosch Car Service netwerk telt meer dan 375 vestigingen waardoor er altijd een vestiging in uw buurt is. Thuis én op het werk.

Benieuwd of uw leasemaatschappij met onze garage samenwerkt? Bel gerust 0513 – 744 120 of stuur een bericht via de website.

Onderhoud volgens het boekje

Bij het uitvoeren van een servicebeurt aan uw auto houden wij ons aan de fabrieksopgaven van het desbetreffende merk en maken we gebruik van kwaliteitsonderdelen. Daardoor mogen wij ook onderhoud en reparaties uitvoeren bij nieuwere auto’s met fabrieksgarantie.

APK-keuring voor een scherp tarief

Uw auto toe aan een nieuwe APK-keuring. Bosch Car Service Jurjen Jonker hanteert een zeer concurrerend tarief. Lees meer over de APK-keuring of maak direct een afspraak via 0513 - 744 120 of via de website.

Bekijk ook eens