Van 24 juli t/m 7 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie. Autohopper verhuur blijft open op afspraak en is dan bereikbaar via e-mail.

Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Airco vullen in Heerenveen

Een airco in de auto is een heerlijke luxe. Helemaal tijdens uw vakantie. Koelt uw airco niet meer goed? Airco vullen is vaak voldoende om de auto weer heerlijk koel te krijgen. Maak direct een afspraak of bel 0513 - 744 120.

Airco vullen in Heerenveen? Ga naar Bosch Car Service Jurjen Jonker. We helpen u ook zonder afspraak. Meestal zelfs klaar terwijl u wacht.

Airco vullen, waarom eigenlijk?

Hoe zit dat nu precies met aircovullen? Waarom wordt een airco daardoor weer koud? Een airco werkt op basis van een natuurkundig verschijnsel: het verdampen van vloeistof kost omgevingswarmte. Een airco laat dus koudemiddel verdampen en blaast vervolgens de afgekoelde lucht de auto in. Het koudemiddel zit in een afgesloten systeem en wordt continue hergebruikt.

Koudemiddel bijvullen

Het koudemiddel gaat als vloeistof en gas door meerdere onderdelen. Het is helaas niet te voorkomen dat de airco jaarlijks een klein beetje koudemiddel verliest. Op den duur heeft de airco daardoor onvoldoende koudemiddel om nog goed te koelen. Dan moet de airco bijgevuld worden. Maak direct een afspraak voor airco vullen of bel 0513 - 744 120.

Airco helemaal leeg?

Zien we dat de airco helemaal geen koudemiddel meer bevat? Dan is er meestal meer aan de hand. Onze aircospecialisten uit Heerenveen geven je dan graag advies.

Airco defect? Vraag een offerte aan via de website of bel 0513 - 744 120.

Tarieven airco vullen

Onderstaand staan onze actuele tarieven. In de meeste auto’s wordt gebruik gemaakt van R134A koudemiddel.

Soort koudemiddelTariefAfspraak
R134A€ 99,- incl. BTWAfspraak maken
R1234YF (tot 600gr)€ 119,- incl. BTW Afspraak maken
R1234YF (meer dan 600gr)€ 139,- incl. BTWAfspraak maken
Airco reinigen€ 39,95 incl. BTW Afspraak maken