Van 24 juli t/m 7 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie. Autohopper verhuur blijft open op afspraak en is dan bereikbaar via e-mail.

Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Coronavirus

Bosch Car Service Jurjen Jonker is momenteel geopend. Werkplaats afspraken gaan gewoon door. Nieuwe afspraken kunnen worden ingepland.

Uiteraard houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus goed in de gaten. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze werknemers staat op de eerste plaats.

Heeft u vragen of twijfelt u? Bel 0513 - 744 120 of stuur een bericht via de website.

Bosch Car Service Jurjen Jonker heeft de volgende maatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. Informeer naar onze vervangend vervoer en haal & breng service oplossingen.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. We wassen regelmatig onze handen.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Leg sleutels, contant geld, documenten of andere spullen op de receptiebalie neer, zodat voldoende afstand gehouden kan worden.

Afspraak gepland en last van (lichte) ziekteklachten? Bel ons via 0513 - 744 120, dan overleggen we samen wat de beste oplossing is.    

Wij staan voor u klaar om u zo snel en veilig mogelijk te helpen. Bedankt voor uw begrip!