Van 24 juli t/m 7 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie. Autohopper verhuur blijft open op afspraak en is dan bereikbaar via e-mail.

Bosch Car Service Heerenveen

We helpen u graag. Bel: 0513 – 744 120

Bosch Easy Way

Een compleet dienstenpakket voor uw rijcomfort 

Een accu van Bosch levert precies wat uw auto nodig heeft. Bosch-accu’s zijn onderhoudsvrij, hebben een langere levensduur en functioneren bij elke buitentemperatuur. Daarom werken wij met accu’s van Bosch.

 Koopt u een accu van Bosch? Dan kunt u zich, naast deze voordelen, gratis binnen 4 weken registeren voor Bosch Easy Way. U profiteert dan van allerlei extra voordelen, zoals langere garantie, hulp bij niet-starten, een gratis accutest en interessante aanbiedingen. 


Voordelen Bosch Easy Way:

  • Easy Start: Als uw auto niet wil starten, dan komt de pechhulp na een telefoontje ter plaatse. Wij helpen u weer op weg. Is de accu de reden van het niet-starten? Dan wordt deze kosteloos door ons vervangen.
  • Easy Garantie: U krijgt een jaar extra garantie op uw Bosch-accu, bovenop de standaardgarantie van twee jaar.
  • Easy Tech: Wanneer u twijfelt over de staat van uw accu, kunt u gratis een accutest aanvragen op www.bosch-easyway.nl.
  • Easy Promotion: U kunt het hele jaar profiteren van terugbetaalacties en exclusieve aanbiedingen op andere Bosch-producten.
  • Easy Recycle: Bosch Easy Way biedt u tips voor het recyclen van uw accu.

Bent u geïnteresseerd? 

Twijfel niet langer en profiteer ook van alle voordelen van Bosch Easy Way. Koop uw Bosch-accu bij ons en meld u aan via www.bosch-easyway.nl.